גבי ושני בר - כתבה באתר ניוז1

גבי ושני בר ב-News1: "צריך להיות ראויים להצלחה"

"ידענו להצביע על טעויות שלנו, הנפילה פתחה לנו דלתות לעולם הפנימי שלנו", כך, בגילוי לב, מתארים שני וגבי בר את התהליך שעברו לאחר שחברת האיקומרס המוצלחת שהייתה בבעלותם קרסה. כתבה המתארת את מסעם, פורסמה ממש לאחרונה באתר News1.

"באותם הימים שבהם התרחש משבר בתחום, סירבנו להביט לאמת בפנים, גם כאשר מסביב הסימנים העידו שזה נגמר", הם מודים. "נותרנו ללא דבר וכאב לנו מאוד שאחרים נפגעו מזה". אך עד מהרה, השניים הפכו את הכישלון לקרקע פוריה לצמיחה: "הגענו למסקנה שצריך להיות ראויים להצלחה, להביא ערך לאחרים".

"כיום במיזם BeBelong שאנחנו מובילים, אנחנו קמים בבוקר ויודעים שאנחנו מחברים אנשים לנכסים אמיתיים, מחברים אותם לקהילות ומאפשרים להם להרגיש שייכים", אומרים גבי ושני בר. "למדנו שהתפקיד שלנו בעולם הזה הוא להיות אור על הקרקע. לא משנה אם נפלנו, הכי חשוב לקום מחדש".

תפריט נגישות